Verzorging

De beste producten voor de huidverzorging

Healthy skin is always in! Want wees nou eerlijk. Je kunt jezelf in de mooiste fashionable outfits hijsen, maar als je huid niet meewerkt, is het allemaal nét is iets minder mooi. Om ervoor te zorgen dat jouw huidje er altijd uitziet om door een ringetje te halen, hebben wij voor jou de zes beste huidverzorgingsproducten op een rijtje gezet. Hier komen ze:

1. Clinique – Take the day off cleansing balm

Niets zo belangrijk als het goed reinigen van de huid. En nee, niet alleen als je make-up draagt. Met dit heerlijke product verwijder je onzuiverheden, hardnekkige make-up en andere restanten van de dag met gemak. De zachte textuur smeert gemakkelijk uit en zorgt ervoor dat de huid heerlijk zacht en fris aanvoelt na gebruik.

2. Paula’s Choice – Super hydrate overnight mask

Na het goed reinigen van de huid is het natuurlijk belangrijk te hydrateren. Zeker tijdens de nachtelijke uurtjes wanneer de huid hard werkt aan het regeneratieproces, is een product nodig dat dit helpt ondersteunen. Dit heerlijke masker van Paula’s Choice kun je afspoelen of gedurende de nacht laten intrekken. Het geeft je huid net die extra boost die het nodig heeft. Het voorkomt roodheid en biedt langdurige hydratatie.

3. Kiehl’s – Midnight recovery concentrate gezichtsolie

Nóg een product dat heerlijk is voor tijdens de nacht. Deze olie herstelt en geeft de huid een gladde en jonger uitziende look in de ochtend.

4. Chanel – Le Lift

Iets wat je niet kunt missen in je beautyroutine is natuurlijk een heerlijke anti-aging crème. Le Lift van Chanel is dan ook een geliefd product ondanks de wat hogere prijsklasse. Met het ingrediënt alfalfa, dat net zo krachtig moet zijn als retinol, onderscheidt dit product zich van de andere crèmes in dit segment.

5. Neutrogena – Soothing clear turmeric mist

Is jouw huid gevoelig voor onzuiverheden? Probeer dan eens deze heerlijke verfrissende mist. Hij kalmeert de acne gevoelige huid met het ingrediënt kurkuma. Dit staat bekend om zijn antioxidanten en kalmerende effecten. Met zijn olievrije formule verstopt hij de poriën niet en is hij heerlijk om bij het krieken van de dag op te sprayen. Gebruik hem ook gedurende de dag om de huid een frisse opkikker te geven.

6. It Cosmetics – Your skin but better

Heb je nou echt een bad skin day? Kies dan voor de skin perfecting cc cream van It Cosmetics. Hij maakt de huid nét iets mooier. Deze cc cream heeft een SPF van 50, geeft perfecte dekking, een anti-aging huidverzorging en is kleur corrigerend.

Stuk voor stuk zijn dit producten voor een perfect skincare routine. Haal ze allemaal in huis of kies net die ene uit die je altijd al hebt willen proberen. Hoe dan ook is het voor je huid genieten geblazen!