Kleding

De laatste heren modetrends

Ben jij een trendgevoelige man? Dan wil je er ook zeker in de zomer goed bij lopen. Ieder seizoen zijn er verschillende trends die je kunt volgen, en de één zou meer bij je passen dan de ander. Het leuke van trends is dan ook, dat je ze lang niet allemaal hoeft te volgen om er toch modieus bij te lopen. Wat de laatste modetrends voor mannen precies zijn, laten wij je in dit artikel zien.

Laagjes en nog meer laagjes

Je zou denken dat het dragen van meerdere lagen meer iets voor vrouwen is, maar ook mannen kunnen hier zeker mee weg komen! Overshirts zijn dit jaar een echte trend, en ideaal op wisselvallige zomerdagen. Draag een overshirt over je shirt heen op het moment dat het nog wat frisjes is. wordt het uiteindelijk toch warmer? Dan trek je hem gewoon uit. Een overshirt is een combinatie van een jack en een overhemd, waardoor het niet alleen warm genoeg is, maar ook nog eens heel modieus!

De sneakertrends voor heren

Mannen zijn gek op mooie sneakers, en in de zomer mogen deze dan ook zeker gezien worden. Ook hier zijn een aantal trends voor te vinden, zodat jij precies weet welke schoenen je aan moet schaffen om het perfecte plaatje te hebben. Wat we vooral zien zijn minimalistische schoenen. Een effen sneaker met een strak ontwerp, en meer niet. Ideaal, want het past vrijwel overal onder, alleen springen ze er niet echt uit. Wil je dit wel? Kies dan voor een groot merk zoals Jordan herenschoenen of Adidas Yeezy schoenen als je van apart houdt.

Zijn die echter te opvallend voor je, dan kun je ook nog voor retro modellen gaan. Retro kleding was al een echte trend, maar dit is nu ook bij schoenen het geval. De trackstar sneaker is een terugkomende trend, die lekker opvalt door zijn oranje kleuraccenten en verschillende materialen. Wil je echter ook duurzaam bezig zijn, dan zijn sneakers van Veja een goed idee. Niet alleen hebben deze een retro-uitstraling; ze zijn ook nog eens gemaakt van gerecyclede plastic flessen.

De kleuren deze zomer

Als je dan nieuwe schoenen en een overshirt hebt aangeschaft, wil je dit ook af maken met een mooi nieuw shirt. Kijken we naar de trendkleuren van deze zomer, dan zijn vooral felle kleuren erg in trek. Denk hierbij aan blauw, roze, oranje, groen en geel. Is dat niks voor jou? Ook jersey en knitted shirts mogen deze zomer gezien worden. Dit staat net wat stijlvoller en is dus ook prima geschikt voor een bruiloft, verjaardag of naar het werk.