Sieraden

De leukste sieraden onder de 30 euro

Ben jij op zoek naar een mooi sieraad voor jouw moeder, zus of een vriendin? Of wil je jouw eigen collectie aanvullen met sprankelende oorbellen of een ketting? Er zijn sieraden te koop in verschillende prijsklassen, van een paar euro tot duizenden euro’s. Zelfs als je een beperkt budget hebt, zijn er vele opties. Tegenwoordig zijn er veel sites en winkels die goedkope sieraden van een goede kwaliteit verkopen. Dus ook met een budget van €30 kan jij iets moois uitzoeken! Maak een keuze tussen zilver- en goudkleurige sieraden en kijk naar de gelegenheid.

Zilver of goud

Het verschil in de prijs zit hem meestal in het materiaal waar het sieraad van gemaakt is. Dit wil niet zeggen dat alleen dure sieraden van goede kwaliteit zijn. Als je bijvoorbeeld een ketting koopt van puur goud, ben je al snel honderden euro’s kwijt. Het alternatief hiervoor is een ketting van roestvrij staal, met een goud laagje eromheen. Dit materiaal verkleurt vrijwel niet, alleen als het in aanraking komt met chloor kan het verkleuren. Ook staat het bekend als allergie-proof. Ben je meer van de zilverkleurige sieraden, dan kan je iets kopen gemaakt van sterling zilver. Het bestaat voor een groot deel uit zilver, namelijk 92,5%. Je kan makkelijk leuke sieraden vinden van onder de €30 van dit materiaal.

Geboorte en liefde

Wat voor soort sieraden zie je veel in deze tijd? Er zijn verschillende thema’s die terug komen in sieraden, zoals geboorte en liefde. Denk bij geboorte aan een ring of ketting met een geboortesteen erin. Elke maand staat symbool voor een kleur, zoals aquamarijn voor maart en robijn voor juli. Hoe leuk is het om je eigen geboortesteen, passend bij jouw geboortemaand, bij je te dragen of eentje van een dierbare. Ook zijn er sieraden te koop met een sterrenbeeld erin gegraveerd. Dat kan het symbool zijn van bijvoorbeeld het sterrenbeeld schorpioen of maagd, of de sterrenstand van jouw sterrenbeeld. Wil je iets kopen voor jouw vriendin of vrouw, dan zijn er veel liefde gerelateerde sieraden te vinden. Simpelweg een armbandje met hartjes eraan, eentje met een slotje en sleutel of eentje met jouw initiaal. Moeders dragen ook graag een ketting met een initiaal van hun kind of kinderen. Houd jij meer van bling-bling? Koop dan een sieraad met een steentje erin, zoals strass of kristal. Kortom, er zijn genoeg opties en jij zal zeker slagen met een budget van €30!