Musthaves

Deze spullen kun je niet missen op kampeervakantie

Als je van plan bent om te gaan kamperen in de vakantie is het belangrijk om voldoende spullen mee te te nemen. Om ervoor te zorgen dat je alles mee neemt op vakantie is het belangrijk om van te voren een checklist te maken om vervolgens af te kruisen met wat je allemaal hebt aangeschaft.

Jas

Wanneer je op vakantie gaat kamperen is het erg verstandig om een jas mee te nemen. Dit kan een zomerjas zijn, maar ik beveel ook zeker een regenjas aan. Je kunt een jas online kopen om goed te vergelijken welke jas het beste bij je past en om te zien welke jassen het beste worden gereviewd, zodat jij de beste keuze maakt bij het uitzoeken van een jas. Een goede jas om mee te kamperen is in ieder geval niet een te fel kleurtje, omdat je daar de vlekken erg goed op ziet zitten.

Schoenen

Als je op vakantie gaat is het erg belangrijk om goede schoenen mee te nemen. Met het wild kamperen is het belangrijk om goede wandelschoenen aan te schaffen en wanneer je gewoon op de camping gaat zitten een set met fijne gympen. Zo kun je op de mooie dagen lekker op pad en hoef je niet de hele dag op slippers te lopen.

Wasmiddel

Wanneer je gaat kamperen is het soms niet mogelijk om een hele hoop kleding mee te nemen. Denk bijvoorbeeld aan backpacken en je wilt niet al het gewicht met je mee sjouwen. Je kunt geen kleine wasmachine kopen, dus kom je al snel uit op primaire uitkomsten. Denk aan een zak met daarin wasmiddel, door dit een paar keer te schudden en vervolgens weer af te spoelen zullen de kleren weer schoon worden. Het is wel belangrijk om het weer goed af te spoelen, want anders heb je kans was dat stinkt en dat wil niemand natuurlijk.