Musthaves

Deze musthaves kun je eigenlijk niet missen in je kantoor!

Een kantoor inrichten is niet altijd even makkelijk. Zo moet je keuzes maken in de verschillende meubels die je wilt aanschaffen, en de gadgets die je graag in je kantoor wilt hebben. Om erachter te komen wat je graag in je eigen kantoor wilt hebben is het belangrijk om kantoorartikelen vergelijken. Maar om het kantoor een beetje op te vrolijken komen er in dit blog een aantal musthaves die je eigenlijk niet kan missen in je kantoor. Of dit nu thuis is of op het werk maakt eigenlijk niet echt veel uit. Het gaat erom dat je je eigen bureau een beetje kan opvrolijken.

Basketbalnet

Dit is de ideale gadget wanneer je werkt in de sales. In plaats van een propje papier in de prullenbak gooien wanneer je een sale hebt gemaakt, heb je nu een basketbalnetje om het propje in te gooien. Het leuke aan dit netje is dat je hem op je prullenbak kan zetten en elke keer dat je er een propje in hebt gegooid gaat het netje juichen. Het is een redelijk kleine aanpassing in het kantoor, maar kan de werksfeer wel een beetje verbeteren.

Houder voor je visitekaartjes

Ben je vaak op buitendienst bij klanten of heb je vaak klanten over de vloer. Dan herken je het vast wel dat de visitekaartjes overal in je tas, bureau en auto liggen. Dit kun je oplossen door een leuke houder om de visitekaartje in te bewaren. Er zijn veel verschillende houders om ze in te bewaren, denk aan een telefoonhoesje, koffer of een boekje. Door een houder aan te schaffen zul je geen last meer hebben van de kaartjes opbergen en heb je er altijd genoeg mee.

Hangmat

Je bent al bijna de hele dag op kantoor en bent toe aan de rit richting huis. Er is een ideale oplossing om die luiheid te vervullen en toch nog productief te kunnen werken. Zo is er voor onder het bureau een hangmat om je voeten op neer te leggen. Zo kun je alvast het bloed weer terug laten stromen in je lichaam en kun je toch de laatste werkzaamheden nog even uitvoeren.

Koptelefoon

Dit is iets wat vroeger niet echt gebruikelijk was, maar tegenwoordig zie je steeds meer mensen op kantoor met een koptelefoon werken. Zo kun je jezelf even afzonderen van de rest en kun je volledige focus hebben op je werk. Mocht je een koptelefoon niet fijn vinden, omdat dit je haren in de war laat raken kun je natuurlijk ook een goede set oortjes kopen. Dit ziet er anders uit maar heeft precies hetzelfde effect.