Accessoires

Deze accessoires mag jij echt niet missen!

Men zegt ook wel dat accessoires de beste vriend(in) van een vrouw zijn. En gelijk hebben ze. Want accessoires kunnen je outfit net dat beetje extra geven waardoor je een heel andere look krijgt. Maar daarnaast kunnen accessoires er ook voor zorgen dat je je vrouwelijker voelt, zijn ze praktisch en kosten ze vaak niet zoveel geld. Geweldig dus! Maar welke accessoires mag jij echt niet missen?

Zonnebrillen

Nu het lekkere weer er weer aan zit te komen, kan een zonnebril als accessoire echt niet ontbreken. Zonnebrillen zijn er in alle kleuren, vormen en maten. Het is handig om online te checken welke zonnebril bij jouw gezichtsvorm past. Je zou je ook kunnen laten adviseren bij een opticien of bij de betere warenhuizen.
Vergeet bij de aankoop van een zonnebril geen brillenkoker en poetsdoekje te kopen. Dan voorkom je dat de glazen bekrassen of dat de zonnebril vies wordt.
Met een zonnebril kan je ongestoord naar andere mensen gluren wanneer je op het terras zit. Een echte must-have dus!

Smartwatch

Hoewel het authentieke horloge ook in het rijtje zou hebben past, is het tegenwoordig bijna een must om een smartwatch te hebben. Met een smartwatch kan je enorm veel – het is bijna een verlengde van je telefoon. Je kunt er je gezondheidstoestand op zien (handig tijdens het hardlopen), je kunt ermee bellen, muziek bedienen, WhatsAppen en je e-mail checken. Als drukke vrouw is het hebben van een smartwatch dus ideaal!
Bedrijven spelen ook in op het esthetische component want smartwatches zien er erg stijlvol uit en zijn met verschillende bandjes te koop.

Houd wel rekening met de weersomstandigheden bij de aanschaf van een bandje. Een metalen bandje kan in de winter bijvoorbeeld nogal koud zijn, terwijl plastic en siliconen bandjes in de zomer juist erg kunnen gaan zweten.

Sokken

Aangezien het een van de minst gewaarde accessoires is hoort deze toch ook in het rijtje thuis. Sokken worden door veel vrouwen als niet erg belangrijk gezien, maar dit zijn ze zeker wel. Kies bijvoorbeeld voor gekke sokken naar kantoor om je outfit wat vrolijker te maken. Of zorg er juist voor dat je sokken netjes matchen met de rest van je outfit.

Sjaals

Iedere vrouw zou verschillende soorten sjaals moeten hebben. Ze zijn zowel in de zomer als in de winter toepasbaar. In de zomer kan je kiezen voor een dunne sjaal met print, denk bijvoorbeeld aan bloemetjes, om je outfit net een andere touch te geven. Daarbij kan een sjaaltje in de zomer ook erg prettig zijn als het afkoelt.
In de winter is een sjaal echt een must om jezelf warm te houden. Maar ook wanneer je binnen bent kan een sjaal leuk zijn om je outfit compleet te maken. Kies voor een sjaal in een effen kleur, of juist een sjaal die bij de rest van je outfit matcht. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een sjaal in dezelfde kleur als je riem.