Accessoires

Mooie accessoires voor op een bruiloft!

Je kent het wel, je wilt naar een bruiloft van een goede vriend, maar je weet niet welke outfit met accessoires je aan moet doen. Dit zijn vragen die veel mensen zichzelf afvragen, omdat dit niet iets is wat je wekelijks mee maakt. In dit blog gaan we daar dieper op in om je meer bewust te maken over de accessoires en outfits op een bruiloft!

Accessoires

Wanneer je naar een bruiloft gaat is het belangrijk dat je niet de show steelt met je accessoires, dit is voor de bruid! Met accessoires draait het om de klok en ketting. Kijk bijvoorbeeld naar een subtiele horloge met lichte en zilveren afwerking. Zilver is een mooie kleur om te matchen met andere accessoires zoals een ketting. Wanneer je dit op orde hebt hoeft de outfit ook minder uit te blinken door toch hetzelfde effect te bereiken.

Dresscode

Wanneer je een uitnodiging krijgt, ontvang je vaak ook een dresscode. Het draait er daarbij om dat er een saamhorigheid ontstaat. Vroeger zag je alleen nog mannen in een pak naar een bruiloft gaan, terwijl nu ook veel mensen in een spijkerbroek met nette blouse en jasje komen.

Schoenen zijn een mooie toevoeging aan de outfit. Het is daarbij wel nodig dat je het rustig aanpakt daarbij! Je bent wederom niet de bruidegom die de show moet stelen op deze speciale dag.

Pakken

Een standaard outfit op een bruiloft is natuurlijk een pak. Hiermee sta je natuurlijk altijd goed op de foto, maar het is geen modeflater. Het is natuurlijk niet feestelijk om een outfit aan te doen die je ook naar kantoor of begrafenissen kan dragen. Als je dan toch voor een pak kiest is het belangrijk dat je een uitgesproken kleur koopt met een subtiele print.

Casual netjes

Als je niet van een pak bent kun je er ook voor kiezen om een combinatie te nemen van een pak en een normale outfit. Het is wel erg belangrijk om een colbert te dragen, omdat het natuurlijk een icoon is om naar een bruiloft toe te gaan. Dit kun je combineren met een mooie blouse en een spijkerbroek met een nette riem. Zo kom je casual over, maar zit je altijd goed met je outfit. Daarnaast kun je je jasje uitdoen wanneer het erg warm is.